luni, 5 noiembrie 2012

Take a photo !

Una dintre mariile pasiuni proprii este fotografiatul. Iubesc sa fac poze , indiferent de varsta,anotimp sau vreme. Pasiunea nu are limite niciodata . Traiesc printre " focalizari " si "zoom" . ♥
Exista o mare legatura intre mine si aparat.
Oriunde merg , " take a foto ! " . Eu sustin ca si fotografiatul este o mica arta in felul ei :) . Pe mine, una , ma face sa ma simt bine, sa ma relaxez si sa ma bucur de cateva poze bine iesite. Farmecul pozelor este sustinut si de "tipul" aparatului dar si de cel care il utilizeaza.
Acestea  nu sunt numai cateva imagini in miscare oprite intr-o fractiune de secunda, ci si amintiri deosebite , cu oameni deosebiti care au avut grija sa iti ofere o zi deosebita. :)


De asemenea, iubesc si modficatul pozelor. Fie ele " crop " , "efects" sau " collage" . Desi imi plac toate aceste lucruri , nu ma pot mandri cu faptul ca nu cunosc nimic despre componentele aparatului sau,sa am rabdarea necesara pentru a citi manualul cu instructiuni. Nu! - mie imi place sa descopar aceste lucruri singura , sentimentul de " mandrie " fata de propria persoana simtindu-se mai intens. 
Deci in concluzie , sunt o amatoare a pozelor , o necunoscatoare totala despre ceea ce inseamna " aparat" dar , ramanand mereu o amatoare inraita care  nu renunta niciodata la ceea ce iubeste ♥ Fie el aparat sau OM  ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu