joi, 8 noiembrie 2012

Slowly, true childhood disappears

Cei mai frumosi ani din viata sunt anii copilariei. Este singura parte a vietii in care simti cu adevarat ca traiesti, fara griji , fara " inimi frante" si suparari .Cele mai frumoase momente in care ti-ai zgariat genunchii iar lacrimile razlete iti sunt sterse de mama ♥. In diminetiile in care nu trebuie sa mergi la serviciu , sa dai examene sau sa fii suparat din cauza unei note proaste .Atunci cand nu iti faci griji de viitorul tau , si nu esti nevoit sa stai treaz pana tarziu. Cand dobandesti tot ce-ti pui in minte si  veriile in care faci numai boacane si esti pedepsit dar spui ca merita ♥. Asta inseamna copilarie adevarata, copilaria de care - am avut norocul - sa am parte si eu . ♥ Pe care nu am grabit-o si una de care imi voi aminti mereu cu zambetul pe buze , pentru ca toate astea le traiesti  o data in viata. Este ceva unic ,
de care trebuie sa profiti la momentul ei.

Din pacate , multi copii din ziua de astazi, isi traiesc copilaria stand in casa in fata micilor ecrane ajustate cu internet ,desenele fiind date uitarii  iar bucuria din suflet se iveste prin prezenta diferitelor tehnologii .
Ei , din pacate, nu vor stii ce inseamna o julitura sau o pedeapsa calumea .
Nu vor cunoaste regulile jocului de-a vatea-ascunselea, nici sotronul . Vor privi nedumeriti spre funia cu doua capete numita coarda, si spre elasticul de la pantalonii tatalui transformat in jocul " elasticul " .

Si bineinteles, ca , toate lucrurile legate de viitor se vor intampla mai devreme. Pentru ca, relatiile incep de la 10-11 ani- mai nou - . Sute de copii cunosc dragostea mult mai devreme, copilaria lor fiind inexistenta.
Este pacat ca, ce este frumos se pierde cu timpul , mii de lucruri specifice varstei nu vor mai exista vreodata, pentru ca tehnologia controleaza asupra omului, transformandul in ceva lipsit de suflu si gandire. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu