miercuri, 11 septembrie 2013

Cine sunt hipsterii ?

 Traim in secolul XXI , vremuri in care modernismul a luat amploare si a reusit sa acapareze mintile umane , schimband modul simplu de a trai intr-unul foarte sofisticat. Tipul gandirii noastre a suferit de-a lungul timpului modificari majore , facandu-ne sa vedem lucruri bune in cele rele si practic sa ne facem rau singuri . 
 Odata cu aceasta evolutie a omului in comportament, a evoluat si stilul vestimentar. Stilul hipster este unul dintre cele mai noi aparute in societatea din Romania. Acesta dateaza din anul 2000, luand nastere in cartierul Williamsburg , New York si raspandit apoi in lumea intreaga. Persoanele care abordeaza "hipstareala" pot fi recunoscute dupa palarii, ochelari cu lentile de sticla - dar nu de vedere - , esarfe vara, pantaloni skinny , genti mari pe umar, haine vintage si jachetele de piele. 
Insa, stilul nu contine doar garderoba, ci totodata si comportamentul . Acestia nu revendica nicio apartenenta politica , fiind in mod voit independeti , absenti la orice regula.Nu fac parte din religii, singura recunoscuta ca atare fiind pantalonii stramti , in special de barbati,care de obicei isi insumeaza stiluri feminine.
Un adevarat hipster nu face niciodata eforturi de a se integra intr-o societate,este mai mereu ironic , traieste cu lejeritate si nepasare fata de tot ceea ce se intampla in jurul sau si uraste sa fie catalogat astfel. 
Cand acest termen este folosit drept o insulta , are scopul de a arata falsul si lipsa autenticitatii.
Personal, nu consider acesti oameni ca fiind ciudati, doar diferiti intr-un alt mod .

marți, 10 septembrie 2013

Revenire?

Mi-ar placea sa promit,dar nu cred ca sunt in masura sa fac asta . Nu sunt un blogger renumit, defapt, nici nu ma pot considera unul , insa chiar daca ma aflu in aceasta situatie, mi-ar face mare placere sa incep din nou sa scriu, desi sunt un anonim. Totusi,am dreptul ca orice om la a face orice imi propun indiferent de parerea altora .
Si chiar si-asa, cred ca mi-ar prinde bine cateva incurajari, cat despre hateri , nu ma afecteaza in absolut nici un mod, so .. let`s do it !