joi, 10 ianuarie 2013

Pauză cu sfarsit

Dupa cum ne putem da seama, asa cum au trecut frumoasele sarbatori ale iernii, a trecut, o data cu ele, si minunata vacanta de iarna . 
Incepand cu ziua de luni , clopotelul va rasuna in toate scolile, caci, o reincepem, din nefericire. 
Timpul a trecut extrem de repede,asa cum trece si de obicei , in ultima vreme.
Din momentul in care ceasul arata ora opt si pana in clipa cand clopotelul suna de "ACASA" , asteptariile par nesfarsite. 
Precum fetitele si baietii din scoala primara , asteptam cu sufletul la gura, si incercam sa rezistam impulsului zi de zi.
Cu emotii, mari si mici , si cu ghiozdanele in spate, pasim spre misterioasa scoala , vazuta in mii de feluri si apreciata in diferite moduri.
Pauza noastra de trei saptamani,a trecut ca vantul , atat de rapida, incat nu am apucat sa ne trezim la realitate. Brusc, ne amintim de ziua de luni , acel cuvant format din patru litere care ne inspaimanta. Si acea ora " 7 " care ne da jos din patul nostru calduros si ne trimite la aerul inghetat de afara, care ne taie rasuflarea.
Vacanta de vara este atat de departe, incat nici nu putem spera inca la ea , desi am fi foarte bucurosi sa o facem . 
Nimic nu este mai urat si mai ingrozitor decat scoala din timpul iernii, pe frig si pe zapada ,si,daca ar fi dupa mine, as lasa treaba exact asa cum este. Pentru ca totusi,exista ceva mai urat de atat: SCOALA IN TIMPUL VERII . Si ma refer la INTREAGA vara . 
In concluzie, toti oamenii urmam aceasta perioada a vietii in care este incadrata si scoala , si fie ca vrem sau nu , trebuie sa facem ceea ce trebuie facut.