duminică, 2 decembrie 2012

Fel si fel de oameni .

Am ajuns la varsta la care , am inceput sa analizez fel si fel de probleme. Unele mai dificile iar altele extrem de ilogice.Am cunoscut tot felul de oameni : rai, buni , antipatici sau ciudati . Am tras concluzii suficiente din premize la fel de suficiente.Am decis: suntem inegali in toate. Inegali in iubire,faima si bani , in avere si in incredere.Vorbim fara sa stim , sa ne informam sau sa gandim. Avem tot ce ne dorim ,sau poate mai putin . 
Nu vreau sa fiu acea persoana care judecata -ba chiar reciproc- , dar consider ca e un drept liber de a-ti exprima opinia .
Eu aleg oamenii . Cele 100 de tipuri de persoane , care sunt fiecare  in felul lor . Pareri necontopite, adevaruri rapite , tot ceea ce inseamna rivalitate si rautate : Calitatile perfecte ce descriu infantilul OM . Multi cautam scuze in trecut, dand  vina pe omul modern din zilele evoluate, insa adevarul este ca , omul a trait prin concurenta si nepasare de la inceputurile lui .
Dam vina de la unii la altii - tipic noua. :3 Si ne zambim fals ori de cate ori avem ocazia sinceritatii de care profitam cu siguranta. Ne bazam pe scuza - suntem oameni si gresim - dar gresim prost . 
Acestia suntem noi , vietatile neintelese ale unviersului in care traim , judecatorii si neincrezatorii planetei noastre.
In continuare raman aceeasi adolescenta confunza in priviinta neamului omenesc , care cauta  o explicatie oricat de banala a existentei noastre .